Karašausks atgriezīsies futbola virslīgas klubā "Liepāja"

LETA
Artūrs Karašausks
Artūrs Karašausks Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

"Tonybet" Latvijas futbola virslīgas klubā "Liepāja" atgriezīsies uzbrucējs Artūrs Karašausks, piektdien preses konferencē pēc zaudējuma ar 0:3 savā laukumā "Valmierai" apliecināja liepājnieku treneris Tamazs Pertija.

Jau ziņots, ka "Liepāja" piektdien savā laukumā ar 0:3 (0:2) zaudēja "Valmierai".

Pertija apstiprināja, ka 1.jūnijā komandā atgriezīsies trīs "Grobiņai"/LFS izīrētie spēlētāji Roberts Meļķis, Paps Ndiajē un Jasuhiro Hanada, kā arī ir ticis parakstīts līgums ar Karašausku.

"Karašauskam ir laba startu Liepājas komandā vēsture, viņš māk gūt vārtus. Domāju, ka viņš mums palīdzēs, jo viņš māk spēlēt futbolu," par 32 gadus veco uzbrucēju saka treneris.

Karašauskam, kurš šobrīd spēlē Kipras pēc spēka otrās līgas komandā Ipsonas "Krasava", tā būs ceturtā reize Liepājas komandas rindās. Viņš Liepājā jau ir spēlējis no 2017. līdz 2018.gadam, no 2020. līdz 2021.gadam un 2022.gada pirmajā pusē.

Kipras pēc spēka otrajā līgā Karašausks šosezon 14 spēlēs ir guvis sešus vārtus un vienreiz rezultatīvi piespēlējis.

Karjeras laikā futbolists ārpus Latvijas ir spēlējis arī Ukrainā, Krievijā, Polijā, Šveicē un Kazahstānā.

"Liepājai" šovasar būs jāaizvada arī UEFA Konferences līgas kvalifikācijas spēles.

Virslīgā "Liepāja" ar desmit punktiem 15 cīņās ieņem pēdējo vietu desmit komandu čempionātā, par punktu atpaliekot no "Jelgavas".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu