Amerikāņu aktieris Džonijs Vaktors zaudējis dzīvību, cenšoties pasargāt kolēģi no laupītājiem (3)

Apollo.lv
Foto: johnnywactor/Instagram

Pāragri mūžībā devies amerikāņu aktieris Džonijs Vaktors (37), kurš vislabāk bijis pazīstams ar lomu seriālā "General Hospital" un utopiskajā daudzsēriju filmā "Sibīrija". Cenšoties pasargāt kolēģi no laupītājiem, viņš ticis sašauts. Aizvests uz slimnīcu, kur nomiris.

Vaktors aizvadītajā sestdienā Losandželosas centrā tika sašauts, jo mēģināja apturēt zagļus, kas Losandželosas centrā centās noņemt detaļas viņam zināmas sievietes automašīnai. Šī sieviete esot viņa kolēģe, medijiem apgalvoja Vaktora brālis Grants, bet sievietes vārds publikācijās neparādās.

Kad policisti ieradās notikuma vietā, viņi ieraudzīja ievainotu cilvēku. Aktieris tika nogādāts slimnīcā, bet viņu neizdevās glābt. 

Zagļi, kā apgalvo policija, valkājuši maskas. Viņi aizbēguši no notikuma vietas atsevišķā transportlīdzeklī. Pirmdienas rītā aizdomās turētie vēl nebija identificēti. Par notikušo sākta izmeklēšana.

Džonijs Vaktors pazīstams ar lomu seriālā "General Hospital", kur viņš spēlēja Brando Korbinu divas sezonas no 2020. līdz 2022. gadam. Kopumā viņš spēlējis 164 seriāla epizodēs.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu