Divas Zodiaka zīmes, kuras alkst pēc pastāvīgas atzinības

Apollo.lv
Foto: GaudiLab/Shutterstock

Dažiem vairāk nekā citiem patīk būt uzmanības centrā un tā ir pat nepieciešamība. Dažreiz šī nepieciešamība pāraug augstprātībā. Astrologi nosauc divas Zodiaka zīmes, kuras vienmēr gribēs "spīdēt" citu priekšā.

Lauva

Nav noslēpums, ka Lauvām patīk būt uzmanības centrā. Lauvas zīmē dzimušie ir augstprātības saraksta augšgalā. Lauvas ir no tiem draugiem, kas ar lepnumu stāstīs, cik izcili viņi bijuši darbā, kā iekarojuši savas otrās pusītes sirdi vai lielīsies, kādi panākumi ir viņu bērniem. Nevar noliegt, viņi ir talantīgi, taču viņu vajadzība pēc pastāvīgas atzinības dažkārt var pārkāpt robežu. Lauvas ego ir kā lauvas rēciens – skaļš, pārliecināts un neizbēgams. 

Mežāzis

Otrajā vietā ir Mežāži. No pirmā acu uzmetiena viņi var nešķist tik augstprātīgi kā Lauvas, taču šī zīme ir smalkāka attiecībā uz uzslavām. Mežāži ir ambiciozi, disciplinēti un bieži sasniedz savus mērķus ar neticamu precizitāti. Viņu pieeja augstprātībai ir balstīta uz vēsu pašapziņu un pārliecību, ka viņu plāni un metodes vienmēr ir vislabākās. Tomēr, tāpat kā Lauvas, viņi var pārspīlēt, slavējot sevi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu