Dzīve kā seriālā – šo teicienu pavisam noteikti var attiecināt uz dzejnieci Magoni Šutovieni (agrāk Burku) - vienu no šobrīd visplašāk apspriestākajām šovu zvaigznēm, kuras ģimenes dzīves peripetijām iespējams sekot līdzi “STV Pirmā!” šovā “Slavenības. Bez filtra.” 

Lai arī Magone visu Latviju iepriecinājusi ar burvīgu ziņu par gaidāmo ceturto atvasīti, tomēr fanu sirdis nemierīgas darīja nemitīgie uztraukumi un saasinājumi attiecībās ar māti, kas jauno sievieti ne reizi vien noveduši līdz asarām.

Magone kopā ar vīru - lietuvieti Žani un bērniem bija nesen atgriezusies no ārzemēm un ar lielām cerībām plānoja saimniekot mātes mājā, kuru tā savai meitai vēlīgi esot solījusi. Taču māte savas domas mainīja un, neslēpjot klaju nepatiku pret Magones vīru, to pārim tomēr nenorakstīšot.

Pēc asajiem konfliktiem Magone iegādājās māju Gulbenes pusē, sakot ardievas mātes īpašumam.

Pirms aizbraukšanas Magone bija devusies atvadīties no mammas. Tomēr abu satikšanās izvērtās pavisam citāda kā Magone cerējusi – māte pat atvadu brīdī neslēpa rūgtumu un uz meitas vīra pusi raidīja nepatīkamus apvainojumus, kamēr Magones bijušo partneri Venti Vītolu steidza aizstāvēt un slavēt.