No apcietinājuma atbrīvots Diānas Kozlovskas slepkavībā aizdomās turētais

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā trešdienā no apcietinājuma atbrīvots par Dobelē nogalinātās meitenes Diānas Kozlovskas slepkavību aizdomās turētais 1952. gadā dzimušais Andrejs Kuļijevs, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Linda Neimane.

Viņa norādīja, ka mirušās meitenes mātes draugam vairs nav nepieciešamības atrasties apcietinājumā, jo policija veikusi visas vajadzīgās procesuālās darbības un ir savākta attiecīga pierādījumu bāze.

Vīrietis joprojām ir aizdomās turamais Diānas slepkavībā. Viņam kā drošības līdzeklis piemērota policijas uzraudzība.

Jau ziņots, ka 1997. gadā dzimusī Diāna no mājām Dobelē, K. Barona ielā 2, izgāja 14. augustā. Viņas mirstīgās atliekas tika atrastas 8. septembrī netālu no dzīvesvietas.

Zināms, ka policija meitenes dzīvesvietā iepriekš veikusi kratīšanu un atsavinājusi vairākus priekšmetus, kas varētu palīdzēt atrisināt meitenes slepkavību. Ekspertīzes varētu noteikt, vai uz policijas atsavinātajām mantām ir meitenes DNS.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu