Prokopčuka šogad startēs Ņujorkas maratonā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas garo distanču skrējēja Jeļena Prokopčuka šogad atgriezīsies Ņujorkas maratonā, kurā iepriekš uzvarējusi divas reizes, paziņoja skrējiena organizatori.

Prokopčuka šajā maratonā uzvarēja 2005. un 2006. gadā, 2007. gadā viņa ierindojās trešajā vietā, bet pagājušajā gadā nestartēja.

Latvijas skrējēja maratona distances sacensības nav veikusi kopš pagājušā gada augusta, kad izcīnīja ceturto vietu Bostonas maratonā. Šo pusotru gadu Prokopčuka atpūtās un skrēja īsākas distances.

Kopā Ņujorkas maratonā piedalīsies seši bijušie čempioni - bez Prokpčukas sieviešu distancē startēs arī 2000. gada uzvarētāja Ludmila Petrova no Krievijas, bet vīriešiem arī kenijieši Martins Lels (uzvaras 2003. un 2007. gadā) un Pols Tergats (2005. gads), DĀR skrējējs Hendriks Ramāla (2004. gads), kā arī 2006. un pagājušā gada ātrākais skrējējs brazīlietis Marilsons Gomišs duš Santošs.

Jāpiebilst, ka šīgada Ņujorkas maratons norisināsies 1. novembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu