«Latvian Blues Band» dziesm iekļauta starptautiskā izlasē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Grupas «Latvian Blues Band» dziesma «Good Bye» iekļauta Taivānas radiostacijas «Oh! Zone» starptautiskajā izlasē. «Latvian Blues Band» izpildītā dziesma ir vienīgā, kas starp 18 izlasē iekļautajām kompozīcijām pārstāv blūzu.

«Oh! Zone» izlasē iekļautas dažādu izpildītāju kompozīcijas, kas reprezentē radiostacijas mūzikas izvēli un stilu daudzveidību. Grupas «Latvian Blues Band» dalībnieki neslēpj savu pārsteigumu, ka tieši viņi izvēlēti pārstāvēt blūzu, bet atzīst, ka jūtas novērtēti.

Dziesma «Good Bye», kuras autori ir grupas dalībnieki Jānis Bukovskis un Rolands Saulietis, ir viena no «Latvian Blues Band» otrā albuma «When The Sun Goes Down» oriģināldziesmām.

Grupā «Latvian Blues Band» bez Bukovska un Saulieša spēlē arī Reinis Ozoliņš, Artis Ločmelis un Nauris Strežs. Grupas otrais albums «When The Sun Goes Down» klajā nāca pagājušā gada 27.maijā, svinot grupas desmit gadu jubileju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu