Latvijas florbolistēm sagrāve PČ ceturtdaļfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas sieviešu florbola izlase ceturtdien pasaules čempionāta ceturtdaļfināla spēlē ar 1:12 (1:1, 0:7, 0:4) kapitulēja turnīra saimniecei Šveicei.

Cīņas liktenis tika izšķirts otrās trešdaļas otrajā pusē, kad latvietes 12 minūšu laikā bumbiņu savos vārtos ielaida septiņas reizes.

Lai gan šveicietes visu spēli aizvadīja ļoti aktīvi, sākumā latvietes cīnījās godam un 6. minūtē vārtsardze Lauma Višņevska atvairīja arī soda metienu. 9. minūtē Šveice gan izvirzījās vadībā, tomēr jau pēc nepilnām četrām minūtēm latvietes panāca izlīdzinājumu 1:1, kad precīza bija Diāna Isjomina.

Šāds rezultāts turējās līdz pat 29. minūtei, kad Šveice sākotnēji izvirzījās vadībā, bet līdz otrās trešdaļas beigām bumbiņu Latvijas vārtos raidīja vēl sešas reizes. Treknu punktu trešdaļai pielika astotie vārti, kad divas sekundes pirms trešdaļas izskaņas Višņevska tika pārspēta ar metienu praktiski no laukuma centra. Trešajā periodā Šveice savu kontu papildināja vēl ar četriem gūtiem vārtiem.

Uzvarētājām trīs vārtus guva Mirsa Anderega, bet par labāko spēlētāju šajā mačā Latvijas izlasē tika atzīta Linda Līce.

Citā ceturtdaļfināla spēlē Zviedrija ar 19:0 (8:0, 8:0, 3:0) sagrāva Norvēģiju, līdz ar to Šveice pusfinālā tiksies ar Zviedriju, bet Latvijai sestdienas rītā sagaidāms pusfināla mačs par 5. līdz 8. vietu pret norvēģietēm.

Kā ziņots, apakšgrupu posmā Latvijas izlase negaidīti smagā cīņā tikai ar 5:4 pārspēja Vāciju, otrajā spēlē ar 0:4 zaudēja Somijai, bet trešajā mačā ar 13:2 sagrāva Austrālijas valstsvienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu