LU basketbolistiem negaidīta uzvara Valmierā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Priedītis/BK Valmiera

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē ceturtdien Latvijas Universitātes (LU) komanda ar 69:68 (22:24, 18:18, 13:11, 16:15) izbraukumā aizraujošā cīņā pieveica BK «Valmieras».

Piecas sekundes pirms pamatlaika beigām Džejs Lūkass spēja izvirzīt vadībā "valmieriešus", tomēr uzvaru viesiem nodrošināja Žaņa Peinera metiens cīņas pēdējā sekundē.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 22 punktiem bija tieši Peiners, bet ar 15 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām izcēlās Kristaps Dārgais. Valmieras komandas rindās ar 17 punktiem atzīmējās bez maiņām nospēlējušais Lūkass.

Šī abām komandām bija ceturtā savstarpējā spēle šosezon - pirmajās divās cīņās uzvarēja BK «Valmiera» (81:74 un 85:57), bet pēdējā tikšanās reizē janvāra sākumā LU basketbolisti bija pārāki ar 79:69.

Joprojām vienīgā komanda, kas LBL pirmās divīzijas čempionātā cīnās bez zaudējumiem, ir BK «Ventspils» - desmit uzvaras desmit spēlēs, bet «VEF Rīga» desmit cīņās tikuši pie deviņiem panākumiem, kas dod otro vietu kopvērtējumā.

Kopvērtējuma trešajā vietā ar 12 uzvarām 20 spēlēs joprojām ir BK «Valmiera». Tai ar deviņiem panākumiem 17 spēlēs seko «Liepājas Lauvas», bet pa deviņām uzvarām 19 cīņās ir BK «Jelgava» un LU komandām.

Biznesa augstskolas «Turība» kontā pašlaik ir septiņas uzvaras, bet seši panākumi ir «Jūrmala/Fēnikss» rēķinā. Tikmēr bez panākumiem pagaidām cīnās tikai Latvijas U-18 izlase, kas zaudējusi desmit līdzšinējās spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu