Video: Valters šokē «Eirodziesmas» konkursantus ar savu kļūmi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums.

«Eirodziesmas» fināla pašā atbildīgākajā brīdī, tā vadītājs Valters Frīdenbergs pieļāva ļoti neveiklu kļūdu, kas daudziem dalībniekiem sabojāja visu vakaru.

Kad superfināla izskaņā bija jāpaziņo uzvarētājas - kurš pārstāvēs Latviju Azerbaidžānā starptautiskajā «Eirovīzijas» konkursā - Valters tik ļoti centās saglabāt intrigu un pavilkt sakāpinātās emocijas garumā, ka sapinās meistarībā. Viņš par uzvarētājiem pasludināja Samantu Tīnu un Dāvidu Kalandiju. Mūziķu trio jau sāka paust savas prieka pilnās emocijas, kad Valters uz skatuves sāka saukt Anmary..

Tā saucamajā «grīnrūmā» valdīja manāma neizpratne par to, kurš tad īsti ir uzvarējis. Samantas Tīnas komandai visi prieki bija vējā, un diemžēl arī Anmary nespēja pilnvērtīgi izbaudīt savu triumfa brīdi.

Daudzi ir neizpratnē vai tas biji pagalam neveiksmīgs joks (jo Valters paziņojumu veicis smejoties), vai tomēr smaga pasākuma vadītāja kļūda.

Valters šo neveiklo situāciju skaidrojis ar tā, ka tā bijusi tehniska kļūme: «Saucot uzvarētājus un skatoties scenārijā, biju «pārlecis pāri» vienai rindiņai. Un tāpēc arī tā sanāca. Diemžēl šādas kļūdas gadās».

Aizkulisēs nepatīkami jutušies gan konkursanti, gan žūrijas pārstāvji un «grīnrūmā» izskanējis skaļš: «Tā nedrīkst darīt!»

Un tā tas izskatījās skatītāju zālē:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu