«VEF Rīga» plāno rīkot BBL «Final Four»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas basketbola klubs «VEF Rīga» nosūtījis Baltijas Basketbola līgas (BBL) vadībai pieteikumu par «Final Four» turnīra rīkošanu Rīgā, tā «Apollo» pastāstīja kluba direktore Laila Spaliņa.

BBL ceturtdaļfinālu «VEF Rīga» sāks ar mājas spēli pret latvieša Armanda Šķēles pārstāvēto Igaunijas čempionvienību Tallinas «Kalev/Cramo» un pirmā spēle 22. martā norisināsies Saldū. «Final Four» iekļūs komanda, kura izcīnīs divas uzvaras.

«Esam BBL nosūtījuši pieteikumu par «Final Four» rīkošanu, bet vēl nav zināms, kad tiks paziņota mājvieta. Visticamāk, līga sagaidīs ceturtdaļfināla noslēgumu un tad paziņos,» sacīja Spaliņa.

Kluba pārstāve uzskata, ka Rīgas līdzjutēji ir pelnījuši Baltijas labāko komandu sabraukumu Latvijas galvaspilsētā. «Cik zinu, savu kandidatūru ir pieteikusi Klaipēda, Kauņa un arī Viļņa. Rīgā finālčetrinieka spēles ir notikušas vienu reizi, kamēr Lietuva pie sevis tās ir rīkojusi vairākkārt. Jautājums ir - vai Klaipēdā nāktu skatītāji uz citas komandas spēlēm.»

««Arēna Rīga» šajā periodā ir brīva, to esam noskaidrojuši. Protams, vēl jānospēlē ceturtdaļfināls pret Tallinas «Kalev/Cramo», bet spēle ar Valensijas klubu parādīja, ka uz nopietniem pretiniekiem skatītāji arēnā tomēr nāk,» piebilda kluba pārstāve, kura uzskata, ka Rīgai ir zināmas priekšrocības finālturnīra sarīkošanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu