Samoilovs/Šmēdiņš EČ sasniedz 1/4 finālu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CEV/eventolive.it

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš šodien aizvadīja Eiropas čempionāta 1/8 fināla spēli pret Nīderlandes duetu Jonu Stjekemu/Kristiānu Varenhorstu.

Uzvaru ar rezultātu 2-0 svinēja latvieši, iekļūstot ceturtdaļfinālā, kur pretī stāsies Ivers Horems/Geirs Eitūns no Norvēģijas (apakšgrupā latvieši šim pārim zaudēja - a.p.).

Pirmais sets bija garš, jo abi pāri aizspēlējās krietni virs ierastā 21 punkta, galarezultātā latviešiem svinot minimālu uzvaru setā ar 28:26.

Otrais sets sākās līdzīgi, taču jau pēc brīža latvieši pārņēma vadību - 7:6, tad 10:7, 11:8 un pakāpeniski palielināja pārsvaru. Pie 15:9 Nīderlandes duets nespēja lauzt pretinieku spēli, bet mūsējie turpināja uzvaras gājienu - 16:10, 18:12, bet galarezultātā 21:14.

«Apollo» jau ziņoja, ka Latvijas duets J apakšgrupā ar divām uzvarām un vienu zaudējumu ieņēma pirmo vietu un kvalificējās 1/8 finālam.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu