Ekskluzīva intervija: iemācījos runāt angliski 2 dienās (36)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

19. augustā Šveices Valodu Institūts noslēdz vasaras akciju un piedāvā apgūt jaunu svešvalodu ar 80% atlaidi – tikai par 4.95 ls. Apgūsti angļu, vācu, spāņu, itāļu vai kādu citu svešvalodu šeit [s:45663]. Piedāvājuma skaits ierobežots, dēļ lielā pieprasījuma - tikai pirmie 50 lietotāji saņems atlaidi. Vidēji 14 dienu laikā cilvēki pēc šīs programmas apgūst svešvalodu pietiekamā līmenī, lai pilnvērtīgi sazinātos ceļojuma laikā vai jaunas darba vietas atrašanai ārzemēs. Jau 15'000 cilvēku Latvijā izmantojuši šo metodi valodu apguvei. Vēl tikai augustā programmu iespējams iegādāties arī latviešu un krievu valodā.

Šveices valodu institūts kastru mēnesi saviem lietotājiem sagādā kādu pārsteigumu. Arī jūlijā tika noteikti 10 laimīgie, kuri devās ceļojumā uz Londonu. Starp tiem bija friziere Laima Ozoliņa (41) no Rīgas, kura šonedēļ atgriezusies no ceļojuma. Laima angļu valodu apguva tikai 2 dienās, tas ir līdz šim ātrākais rezultāts Latvijā! Turpinājumā intervija par Laimas Ozoliņas gūtajiem iespaidiem –

Kā tu izdomāji sākt mācīties angļu valodu?

Bija doma jau senāk iet kursos, bet visu laiku atliku un atliku. Ieraudzīju internetā šo programmu un nolēmu pamēģināt, jo savādāk likās, ka es nekad nesaņemšos,lai kaut ko sāktu darīt.

Kā Tev izdevās tik ātri apgūt angļu valodas kursu?

Programmu lietoju vakaros pēc darba, vienmēr tieši pirms gulēt iešanas. Runā, ka tā varot labāk atcerēties informāciju. Tā man nevajadzēja iet divreiz cauri vieniem un tiem pašiem uzdevumiem un vārdiņiem - visu atcerejos no pirmās reizes. Pildīju visus uzdevumus pēc kārtas. Vispār diezgan ātri gāja uz priekšu pats no sevis. Ar angļu valodu kabatā, dzīve ir mazliet savādāka, domāju, ka vajadzēja jau sen šitam pieķerties!

Vai Londonā angļu valoda noderēja?

Es vispār biju pārsteigta, kad man piezvanīja un pateica, ka esmu izcīnijusi ceļojumu – nemaz nezināju par tādu akciju. Bet jā, loģiski, ka Anglijā man bija ļoti vajadzīga angļu valoda. Kaut vai tikai tāpēc, lai saprastu, kas apkārt notiek, ko cilvēki runā uz ielām utt.

Varēji brīvi sarunāties?

Nu es varēju pajautāt standarta lietas – ceļu uz ielas, vai kafejnīcā ēdienu. Brīžiem Tu pats runā caur smaidu, jo kaut kas piemirstās, es jau vēl nerunāju pilnīgi ideāli, bet galvenais, ka komunicēt varēju bez problēmām! Es teiktu, ka jutos ļoti brīvi un labi. Paldies par šo iespēju!

Arī Tu vari īsā laikā apgūt kādu no svešvalodām šodien ar 80% atlaidi - par 4.95 ls. Izmanto iespēju – sāc apgūt jau tagad un neatliec uz rītdienu to, ka vari sākt jau šodien. Tu vēl vari paspēt būt starp pirmajiem 50, kuri šodien saņem 80% atlaidi.

www.swisslanguages.com

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu