«Fabrikas» koncertā mirdz Edgara Gusta un Ievas Kerēvicas duets (56)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Īstā zvaigžņu spožumā uzmirdzēja «Jaunās Talantu Fabrikas» pusfināla koncerts. Pateicoties mentoram, skatuves partnerei Ievai Kerēvicai, dziesmas izvēlei, žūrijas vērtējumam, skatītāju atbalstam un liktenim 1.vietu un iespēju cīnīties par galveno balvu «Jaunās Talantu Fabrikas» finālā izcīnīja Edgars Gusts.

Viņš piepildīja savu sapni un uzstājās kopā ar Ievu Kerēvicu. «Edgars ir tādā procesā un man liekas, ka viņš ņēma vērā visu, ko es teicu.» Edgara un Ievas dueta izpildījumā dzirdējām skaisto skaņdarbu «Pieklauvē». Un žūriju viņiem izdevās pārliecināt. Žūrija Edgara sniegumu novērtēja ar 37 ballēm. Dons: «Ieva, tik skaisti tu dziedi. Edgars tāds sakautrējies nedaudz. Edgar, es tev novēlu iekļūt finālā un rakstīt vairāk dziesmu.»

Jānis Ozols: «Man katru reizi, kad es dzirdu Ievu - ir svētku diena. Edgar, tev jāmācās atbrīvoties. Balss tev ir un, ja man būtu tāds dziedātājs korī, es ar tevi kalnus gāztu. Tev ir tik forša, augsta balss. Un, ja tu raksti dziesmas, tas vispār ir super. Atbrīvojies un viss būs superīgi.»

Arī Kramiņu Edgara Gusta uzstāšanās iepriecināja: «Tu mani ļoti iepriecināji. Tu biji pilnīgs pretstats Dāvim. Mani priecē, ka tu esi audzis šova laikā. Tas kā tu skatījies uz viņu, bija tas, kas pietrūka Dāvim. Es brīžam lūdzu Dievu: nenolūzti, jo tā pietāte, ko tu jūti pret Ievu draudēja aizlauzt tev balsi. Tu nesalūzi.»

Bet Edgara Gusta mentore Jolanta Gulbe-Paškeviča bija pateicīga savai kolēģei, dziedātājai Ievai Kerēvicai un laimīga, ka Edgaram ir izdevies piepildīt kādu no saviem sapņiem.

Koncertu atklāja Dāvis duetā ar skatuves dīvu Olgu Rajecku, izpildot Imanta Kalniņa dziesmu «Kas jūs esat». Žūrija Dāvja un Olgas dziedājumu novērtēja ar trim desmitniekiem un trijnieku, kuru liekot, mentors Edgars Kramiņš teica, ka tas ir par dzeršanu un orģiju rīkošanu fabrikā. Ar otro kārtas numuru uzstājās Elizabete un dziedošais aktieris Juris Jope. Viņi šim vakaram bija izvēlējušies skaisto Zigmara Liepiņa dziesmu no rokoperas «Lāčplēsis» – «Tu raudi».Elizabete saņēma 34 punktus.

Aminata uzstājās ceturtā un nebija pirmā reize, kad fabrikante kāpa uz vienas skatuves kopā ar Jāni Stībeli. Duets tika novērtēts ar 38 žūrijas ballēm. Ieva uzstājās duetā ar jauno mākslinieku Pēteri Upelnieku un abu izpildījumā skanēja paša Pētera komponētā dziesma «Lido». Žūrija Ievas un Pētera sniegumu novērtēja ar 36 punktiem. Lai arī Ieva koncerta kopvērtējumā palika pēdējā, žūrija pamanīja un uzslavēja daudzas labas lietas abu jauno talantu priekšnesumā. Ravita uzstājās kopā ar mūziklu aktieri un operdziedātāju Juri Vizbuli izpildīja «All I ask for you» no operas «Operas spoks». Žūrija Ravitas sniegumu novērtēja ar 36 punktiem un komplimentiem par dziesmas izvēli, drosmi un skaisto izpildījumu.

Pāvels šovakar uzstājās kopā ar dziedātāju Jenny May. Viņu izpildījumā skanēja maestro R.Paula dziesma krievu valodā. Pāvels saņēma, iespējams, zemāko vērtējumu šova vēsturē, tikai 21 punktu. Viņu izpildītās dziesmas izskaņā žūrija sēdēja nodurtām galvām un komentāri bija skarbi. Pusfināla koncertu noslēdza Kristīne un Normunds Rutulis. Viņu izpildījumā izskanēja dziesma «Rīgas Sirds» un žūrija šo priekšnesumu novērtēja ar 36 ballēm.

Pāvels un Ieva žūrijas un skatītāju kopvērtējumā palika pēdējie, tāpēc jau šovakar viņi tiksies uz izbalsošanas svītras.

Komentāri (56)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu