Šodien notiks orientēšanās sacensības ar suņiem «Robins mežā» (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Juglas dzīvnieku patversme «Labās mājas» sadarbībā ar tautas orientēšanās sacensībām «Magnēts» šodien organizēs orientēšanās sacensību ar suņiem «Robins mežā» ziemas posmu, aģentūru LETA informēja Juglas dzīvnieku patversmes «Labās mājas» valdes locekle Linda Zirdziņa.

Patversmes «Labās mājas» teritorijai pieguļošajā mežā izvietotajā orientēšanās trasē savus spēkus un veiksmi aicināti izmēģināt aktīva un veselīga dzīvesveida piekritēji un ikviens, kurš līdz februāra vidum atlicis apņemšanos šogad sākt dzīvot veselīgāk.

Sacensības notiks trasēs «Es un mans suns mežā», «Es un patversmes suns mežā», kas paredzēta patversmes brīvprātīgajiem, «Es mežā», «Komanda mežā» un «Ģimene mežā». Kā liecina nosaukumi, piedalīties var gan ar suni, gan bez tā, kā arī komandā līdz četriem cilvēkiem. Zirdziņa cer, ka izdosies izveidot tradīciju un tikties arī turpmākajās sacensībās «Robins mežā».

Sacensības sāksies plkst.12, reģistrācijas sākums plkst.11.30. Apbalvošana notiks plkst.15. Pasākumu vadīs aktieris Andris Bulis. Pēc pasākuma varēs sildīties ar tēju un stiprināties ar zupu. Tiem, kas «Labajās mājās» vēl nav viesojušies, interesanta būs arī ekskursija pa patversmi.

Visas dienas garumā darbosies radošā darbnīca bērniem «Robins zīmē, griež un līmē».

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu