Felpss jau šogad varētu atsākt karjeru (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Slavenais amerikāņu peldētājs Maikls Felpss jau šogad varētu atgriezties sacensībās, uzskata sportista treneris Bobs Boumens.

Kā ziņots, visu laiku titulētākais olimpietis Felpss par karjeras beigām paziņoja pēc 2012. gadā notikušās Londonas Olimpiādes. Savas karjeras laikā viņš tika pie 22 olimpiskajām godalgām.

Nesen Felpss esot izpildījis visas nepieciešamās antidopinga pārbaužu prasības, kas liek domāt, ka viņš gatavojas atgriezties sacensībās.

Boumens Ziemeļamerikas medijiem atklāj, ka Felpss trenējoties vidēji piecas reizes nedēļā un varētu startēt jau šogad. «Šobrīd viņš noteikti ir labā sportiskajā formā.»

Ja Felpss jutīsies gana labā sportiskā formā, viņš varētu augustā piedalīties ASV čempionātā, kas būs kvalifikācijas sacensības nākamgad Krievijā paredzētajām pasaules meistarsacīkstēm, domā treneris.

Vēl decembrī Felpss medijiem atklāja, ka nedomā par atgriešanos sportā.

«Nezinu, kas notiks tuvāko trīs gadu laikā, pat nezinu, kas notiks rīt,» toreiz sacīja Felpss. «Ja jutīšu, ka atgriežos peldēšanā, tā arī darīšu. To esmu teicis jau simtiem reižu. Taču šobrīd atgriezties negrasos.»

Jau vēstīts, ka novembrī Felpss iesaistījās ASV Antidopinga aģentūras antidopinga (USADA) programmā, kas atkal pastiprināja spekulācijas par sportista gaidāmo atgriešanos baseinā.

Londonas olimpiskajās spēlēs pērn Felpss izcīnīja četras zelta un divas sudraba medaļas. Karjeras laikā amerikānis tika pie 18 olimpiskajiem zeltiem, diviem sudrabiem un divām bronzas medaļām.

Felpss laboja padomju vieglatlētes Larisas Latiņinas rekordu, kura savu karjeru noslēdza ar 18 godalgām.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu