Amatpersona: Janukovičs padevās gūstā Krievijas karavīriem (123)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ukrainas bijušais prezidents Viktors Janukovičs februārī padevies gūstā Krievijas karavīriem un pēc tam viņu kontrolē izbraucis no Ukrainas uz Krieviju, paziņoja Ukrainas Valsts apsardzes pārvaldes priekšnieks Valērijs Geļetejs.

«Neieslīgstot detaļās un neizpaužot izmeklēšanas noslēpumu, teikšu, ka eksprezidenta Janukoviča pēdējās darbības Ukrainas teritorijā bija šādas - viņš padevās gūstā Krievijas karavīriem un jau viņu kontrolē tika pārsūtīts uz Krievijas Federācijas teritoriju, kur pēc kāda laika mēs viņu ieraudzījām preses konferencē Rostovā pie Donas,» norādīja amatpersona.

Viņš atgādināja, ka Janukovičs 24.februārī uzrakstījis iesniegumu, kurā atsakās no Valsts apsardzes pārvaldes darbinieku pakalpojumiem. Pēc tam pārvaldes darbinieki, kas nodrošinājuši Janukoviča apsardzi, uzrakstījuši iesniegumus par atbrīvošanu no darba.

Patlaban eksprezidenta izceļošanas detaļas izmeklē Ģenerālprokuratūra, sacīja Geļetejs.

Komentāri (123)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu