67 gadus vecā vecvecmāmiņa un 29 gadus vecais līgavainis gatavojas kāzām (228)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Džoana Loida pēc vīra nāves palielināja krūtis un atrada jaunu mīlestību - 29 gadus veco Filu.

Džoana ar Filu iepazinās internetā un notika «klikšķis». Viņi ir iemīlējušies, seksuālā dzīve ir lieliska, Džoana sapratusi, ka seksuālām attiecībām viņa nav par vecu, raksta «thesun.co.uk».

Džoanas vīrs, ar kuru viņa nodzīvojusi laulībā 49 gadus, mira 2011. gadā. Abi satikās, kad Džoana bija 19 gadus veca. Pēdējos 15 gadus viņas vīrs smagi slimoja un Džoana viņu kopa. Vīra pēdējā vēlēšanās bija, lai Džoana palielina krūtis un sameklē sev draugu. Viņa ir pārliecināta, vīrs vēlēja viņai tikai labu, domājot, ka Džoana, pēc 15 gadu ilgām rūpēm par viņu, ir pelnījusi dzīvot arī sev.

Par 4250 britu sterliņu mārciņām, ko mantojumā atstāja vīrs, Džoana palielināja krūtis no A uz F izmēru un atrada sev jaunu draugu.

Džoana saka, ka viņas attiecības ar Filu ir patiesa, viņi saprotas labi - ir kā kā viena vesela divas pusītes.

Šīs attiecības atbalsta arī Džoanas 4 bērni, 13 mazbērni un 6 mazmazbērni.

Džona saka, ka pirmās kāzas bija sasteigtas, bet tagad viņa vēlas baltu līgavas kleitu, kāzas baznīcā un lielas svinības.

Visi tam gatavojas, Fila vecāki ir laimīgi par dēla saskaņu attiecībās.

Komentāri (228)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu