Aiztur jauniešu grupu par septiņu žiguļu zādzībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pagājušajā nedēļā Rīgas policisti aizturēja trīs jauniešus aizdomās par septiņu VAZ markas automašīnu zādzībām. Vienu no tām aizdomās turamie dedzināja, ar vēl divām citām izraisīja ceļus satiksmes negadījumus, portāls «Apollo» uzzināja Rīgas reģiona policijas pārvaldē.

Rīgas reģiona policija jūlijā un augustā reģistrēja vairākus VAZ markas automašīnu zādzību gadījumus. Veicot izmeklēšanas darbības, policijas darbinieki pagājušajā nedēļā aizturēja 1993.gadā dzimušu jaunieti un divus 1996. un 1995.gadā dzimušus nepilngadīgus jauniešus aizdomās par veiktajām zādzībām.

Aizdomās turamie savu vainu atzina un paskaidroja, ka zādzības izdarījuši alkohola reibumā un vēlējās pavizināties ar žiguļiem.

Kopā nozagtas septiņas automašīnas, viena no tām tika dedzināta, taču ar vēl divām jaunieši izraisīja ceļu satiksmes negadījumus.

Visi aizturētie agrāk jau nonākuši policijas redzeslokā. Policijā pret jauniešiem sākts kriminālprocess par zādzībām grupā un turpinās izmeklēšana.

Tiesa piemēroja aizdomās turamajiem ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu