Baklažānu rullīši ar pikantu biezpiena un riekstu pildījumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

vidēja lieluma baklažāns
200 g biezpiena
3 ēdamkarotes skābā krējuma
50 g valriekstu
2 daiviņas ķiploka
dilles
sāls
pipari
eļļa

Pagatavošana:

Baklažānu gareniski sagriež plānās šķēlēs, kuras no abām pusēm apcep eļļā. Šķēles novieto uz salvetes, lai notek taukvielas. Uz atdzisušajām šķēlītēm liek pildījumu - biezpienu, kas sajaukts ar sasmalcinātiem valriekstiem, dillēm, ķiplokiem, sāli, pipariem un krējumu. Pildījumu ietin baklažāna šķēlītēs. Šādi sagatavotus baklažānus var ēst kā uzkodas vai kā pamatēdienu ar rīsiem vai dārzeņiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu