Bekhemas dizaineres gaitas Ņujorkas modes nedēļā beidzas ar asarām (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas modes nedēļas ietvaros notikusi Viktorijas Bekhemas 2013. gada Pavasara/Vasaras modes skate. Šoreiz viņa debitēja arī kā apavu dizainere, papildinot tērpu un somiņu kolekciju.

Kā vēsta «guardian.co.uk», skates veiksmi vai neveiksmi nosaka tas, kādas personības sēž pirmajā rindā un cik ļoti tās saposušās par godu šim notikumam. Tad nu Bekhemu patiesi var saukt par uzvarošo (atvasinot no viņas vārda Viktorija) - jo prominenču parādi vadījusi pati Anna Vintūra.

Tas ir atzīstams fakts, ņemot vērā to, ka par sākotnējiem popsīgās meiteņu grupas dalībnieces un bagāta futbolista sievas soļiem modes biznesā smīkņāja ne viens vien.

Uz skati bija ieradies arī Deivids ar abu meitiņu Hārperu.

Viktorijas beigu iznāciens, lai paklanītos, beidzās ar asarām: «Es neticu, ka es apraudājos. Es patiesībā neesmu no raudātājām. Bet tas man tik daudz nozīmē! Tas nozīmē vairāk nekā droši vien vajadzētu.»

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu