Bertāns: zinām par iespējamajiem scenārijiem pēdējā kārtā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Basketbola kluba «VEF Rīga» basketbolists Dairis Bertāns pēc panākuma pār «CEZ Nymburk» komandu «Apollo» sacīja, ka uzvara ir visas komandas nopelns.

«Apollo» jau ziņoja, ka «VEF Rīga» Eiropas Top16 posma I apakšgrupas mačā šovakar viesos papildlaikā ar 84:80 Čehijas klubu «CEZ Nymburk».

«Jā, esam saglabājuši intrigu Eirokausos, tāds arī bija uzdevums, nedomājām par punktu starpību šovakar, svarīgi bija uzvarēt kaut vai ar +1,» atzina Bertāns.

Dairis ceturtajā ceturtdaļā ar četriem realizētiem soda metieniem panāca savai komandai pagarinājumu. «Ja jau iemetu visus četrus, roka nenodrebēja. Tajā brīdī par uztraukumu nedomāju,» saka basketbolists, kurš nepiekrīt, ka «rīdziniekiem» mača izskaņā bija mazāk spēka kā pretiniekiem. «Šādos izšķirošos momentos kā pagarinājums komanda parasti atrod spēku un motivāciju nospēlēt līdz galam.»

Pēdējo Top16 posma spēli «VEF Rīga» aizvadīs nākamo otrdien, kad savā laukumā tiksies ar «Valencia Basket». Uzvara garantēs iekļūšanu 1/4 finālā, taču, ja Rīgas klubs zaudēs un neveiksmi piedzīvos arī «CEZ Nymburk», «VEF Rīga» iekļūs izslēgšanas spēlēs.

«Jā, mēs to zinām, ka šāds scenārijs ir iespējams, taču domāsim tikai par uzvaru un neko nevēlamies atlikt uz citu pleciem. Nevar salīdzināt spēli Valensijā, kur smagi zaudējām, ar pēdējām spēlēm. Pēdējos mačos esam atpakaļ uz pareizā ceļa,» piebilda basketbolists, kurš šovakar guva 21 punktu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu