Binnija «nocēlusi» pretendentēm šova precinieku (342)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Uzņēmējas un TV šova «Precamies?!» vadītājai Binnijai Ārbergai (37) privatajā dzīvē noteikti sācies pavasaris - viņai ir jauns draugs. Ineteresanti, ka 14 gadus jaunākais puisis bija šova «precinieks», kuram tika piedāvātas trīs daiļavas, tomēr jūtu ķīmija uzvirmojusi tieši ar TV šova vadītāju, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Binnijas jaunais pavadonis esot Matīss Uplejs. 23 gadus vecais ugunsdzēsējs no Kuldīgas raidījumā neizvēlējās nevienu meiteni «Bija tā, ka nepaķēra neviena no meitenēm, vienkārši nebija klikšķis».

«Jā, mēs draudzējamies,» žunālam apstiprinājis Matīss, kamēr Binnija bijusi izvairīga. Kad «PDz» vēlējās uzzināt ko vairāk par jauno mīlu, sākotnēji Binnija izlikusies nesaprotam, par kuru Matīsu esot runa, jo raidījumso piedalījušies vairāki. Kad nosaukts arī puiša uzvārds, tad šova vadītāja teikusi, ka, tā kā viņš ir bijis šova dalībnieks, par viņa privāto dzīvi neko nēvēloties atklāt.

Tomēr jau raidījumā bijis redzams, ka Binnijai šis puisis simpatizē: «Es uz tevi skatos un klausos tevī, un domāju, vai tiešām var būt tā, ka tev nav meitenes? Manā skatījumā tas ir pilnīgs brīnums! Jo tu esi ne tikai skaists, bet ļoti inteliģents, mīlošs un ļoti labs puisis!»

Komentāri (342)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu