Būs medaļas - Samoilovs/Šmēdiņš EČ finālā (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CEV/eventolive.it

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš šodien aizvadīja pusfinālu Eiropas čempionātā.

Latvijas duets tikās pret poļiem Gžegožu Fijaleku un Mariušu Prudelu, kuri šajā turnīrā nebija zaudējuši un uzvarēja ar 2-1.

Pirmais sets sākās līdzīgi, nevienam no pāriem neizvirzoties lielā vadībā. Latvieši bija vadībā ar 5:4, vēlāk 8:7, bet tad jau nokļuva iedzinējos ar 9:11. Poļi sekmīgi darbojās blokā un palielināja pārsvaru - 15:13, 18:15, bet visā setā 21:15.

Otrā seta sākumā bija 4:4, bet tad mūsējie panāca 9:6 un poļi pieļāva vairākas kļūdas pēc kārtas. Īsā laika posmā sekoja 14:7 un pārsvars tika noturēts līdz pat seta beigām, uzvarot to ar 21:13.

Izšķirošajā setā mūsējie panāca 4:3, tad bija 5:5, tomēr latviešiem izdevās iegūt pārsvaru un to nosargāt. 7:5, 8:6, 11:7, bet galarezultātā 15:8.

Cīņā par zeltu latviešu pretinieki būs itāļi Paolo Nikolai un Daniele Lupo, kuri izlikti ar trešo numuru, vai spāņi Pavlo Errera un Adriana Gavira, kuriem piešķirts septītais numurs.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu