Ģimene apgalvo, ka «iPhone» nogalinājis viņu meitu (68)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: The Webhamster, CC BY-SA 2.0

Kādas meitenes ģimene Ķīnā apgalvo, ka viņu 23 gadus vecā meita mirusi no elektrošoka, lietojot savu mobilo tālruni lādēšanas laikā.

Ķīnas ziņu aģentūra «Xinhua» vēstī, ka jaunietes radinieki, kuri dzīvo Sindzjanas Uigura autonomajā rajonā, apgalvo, ka meitene lietojusi «iPhone» mobilo tālruni.

Viņas vecākā māsa sestdien ķīniešu sociālajā tīklā «Sina Weibo» vēstījusi, ka māsa mirusi no sitiena ar elektrību, cenšoties atbildēt uz zvanu.

«Es ceru, ka «Apple» sniegs skaidrojumu. Es arī ceru, ka jūs atturēsieties no savu mobilo tālruņu lietošanas lādēšanas laikā,» bijis teikts māsas ierakstā, kas internetā guva plašu sabiedrības ievērību.

Jaunietes tēvs tikmēr apstiprinājis, ka viņa meita nomirusi no sitiena ar elektrību. To esot apstiprinājusi arī vietējā policija, neprecizējot gan, vai negadījumā iesaistīts arī mobilais tālrunis.

Āzijas mediji vēstī, ka kompānija svētdien paziņojumā paudusi «dziļu nožēlu par notikušo» un izteikusi līdzjūtību jaunietes ģimenei. Tāpat paziņojumā esot solīts sadarboties ar izmeklētājiem.

Vietējie likumsargi turpina izmeklēšanu.

Komentāri (68)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu