Indijā sāks tirgot «Lamborghini» traktorus (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Adriaan Bloem, CC BY-NC-ND 2.0

Leģendārais itāļu sporta auto ražotājs «Lamborghini» paziņojis, ka drīzumā Indijā uzsāks tirgot savu jauno traktoru «Lambirghini Trattori», ziņo «JCNews.ru».

Jaunais traktors tirdzniecībā nonāks jau 12.decembrī, kad tas tiks prezentēts kādā Indijas lauksaimniecības izstādē. Tas galvenokārt paredzēts zemes aršanai, un uzņēmums prognozē, ka to iegādāsies turīgākie Indijas fermeri.

Jāatgādina, ka «Lamborghini» lauksaimniecības tehnikas lauciņā nav iesācējs, itāļu autoražotājs savu biznesu uzsāka tieši ar traktoru ražošanu.

Uzņēmuma dibinātājs Feručio Lamborgīni pats bija kaislīgs sporta auto piekritējs. Kad viņš kļuva turīgs, viņa garāžā stāvēja tādi auto kā «Alfa Romeo», «Lancia», «Maserati» un «Mercedes-Benz».

Viņa mīļākais auto bija «Ferrari», tomēr tas jaunajam uzņēmējam šķita par skaļu ikdienas satiksmei. Kad viņš ar saviem ieteikumiem devās pie «Ferrari», Lamborgīni ar izsmieklu tika noraidīts, jo viņš ražojot tikai lauku tehniku.

Nespēdams samierināties ar aizvainojumu un uzzinot, ka «Ferrari» izmanto tādus pašus sajūgus saviem sporta auto kā viņš saviem traktoriem, uzņēmums aizsāka izstrādāt arī savas sporta automašīnas.

Mūsdienās lauksaimniecības tehnikas un sporta auto ražotāji ir nodalīti uzņēmumi ar atšķirīgiem īpašniekiem, taču to ražojumus joprojām rotā neatlaidīgā uzņēmēja Lamborgīni vārds.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu