Kā lai zinu, vai esmu TAM gatava?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Sveiki. Man ir 17. Mans draugs ir divus gadus vecāks. Mēs satiekamies trīs mēnešus, bet pazīstam viens otru jau vairāk nekā gadu. Esam par sexu runājuši, kaut gan viņš ļoti mulst par šādām tēmām. Apgalvo, ka nevajagot neko sasteigt. Pieskārieni jau ir aizgājuši pietiekami tālu, lai nākamais solis būtu pārgulēt. Es zinu, ka puisis to ļoti grib, bet — kā lai es zinu, ka patiešām esmu tam gatava? Kad esam kopā, tad par to nešaubos, bet vienatnē uzmācas nepārliecinātība.

Sveika! Šī nu ir tāda lieta, kas tev jājūt pašai, bet, visticamāk, ja rodas šaubas, droši vien labāk vēl kādu laiciņu pagaidīt, puisim nekas nenotiks. Turklāt laikus vajadzētu domāt arī par kontracepciju: pavaicā puisim, vai viņš lietotu prezervatīvu, ja jūs kļūtu tuvi? Vai arī jūs vienosieties par citu izsargāšanās veidu? Pretējā gadījumā pirmā pieredze var izvērsties par ļoti stresainu nodarbi, jo kura meitene gan grib dzīvot bailēs no nevēlamas grūtniecības?!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu