Kā no vēdera nodabūt <i>riepu</i>?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Lai atbrīvotos no «riepas» uz vēdera, to nepieciešams iekustināt, masēt — par šādu ieteikumu, proti, vēdera masāžu, brīnījās mammam.lv/tetiem.lv projekta Tievējam kopā! dalībnieces.

«Apmeklēju vēdera masāžu pie ķermeņa estētikas speciālistes Ingas Milleres. Agrāk man bija masēta mugura, bet vēdera masāžu izjutu pirmo reizi — sajūta diezgan sāpīga. Dr. Millere teica, ka «riepa» ir it kā ietīta celofānā. Lai no tās atbrīvotos, tauku slāni nepieciešams izkustināt, jo tikai pareizs uzturs «riepu» neiznīcinās. Vēdera masāža ir divas reizes nedēļā. Inga masē ar speciālu silikona pretcelulīta cimdiņu. Pēc divām masāžām ir jūtams rezultāts. «Riepa» palikusi mīkstāka un mazāka, bet vēl joprojām diezgan jūtīga,» savā tievēšanas dienasgrāmatā raksta Tievējam kopā! dalībniece Sandra Zalāne.

Par vēdera masāžu un tauku iekustināšanas efektu vairāk stāsta ķermeņa estētikas speciāliste dr. Inga Millere (klīnika Premium Medical).

«Uz vēdera, īpaši kuņģa apvidū izveidojas tauku sakopojumi, kas ir stingri, it kā norobežojošies — tā ir mūsu aizsardzības zona. Ja cilvēkam, kuram ir šāda problēma, uzdod jautājumu, vai viņam gadījumā nav despotiski partneri, priekšnieki vai varbūt viņš nepārtraukti neatrodas vidē, kas viņam rada stresu un nepatīkamas sajūtas, tad atbilde 90% gadījumu ir pozitīva. Un tieši šajā vietā nekādas diētas tauku sakopojumus nemazinās.

Ar taukiem uz vēdera ir tā — mums ir par maz kustību uz sāniem un uz priekšu, tāpēc arī tauki tik labi jūtas tieši uz vēdera un nekur nepazūd. Bieži tauku šūnas ir apņemtas ar saistaudu kapsulu, attiecīgi tur ir mazāk asinsvadu un taukiem ir grūtāk sašķelties, izkļūt no taukšūnām. Tas ir tāpat kā, ja, piemēram, gribētu apēst vīnogas, kuras iesaiņotas celofāna maisiņā.
Ar Sandras minēto vēdera masāžu, kas ir ļoti specifiska, mēs izstaipām, saplēšam šo saistaudu kapsulu, lai starp taukšūnām atjaunotos normāla asinscirkulācija un tad arī visas diētas, krēmi un masāžas ir efektīvas.

Bet par to, ko var darīt mājas apstākļos, lai notievētu, ir jau tik daudz rakstīts, ka neko jaunu jau vairs pat nevaru pateikt — galvenais ir mazāk ēst!!!»
 

»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu