Kā panākt, lai viņš uzdāvina to, ko vēlies? Izpildi 4 soļus! (39)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

«Dārgais, paskaties uz šīm kurpītēm, tās ir kā radītas man!» Šis un citi izteikumi, ar kādiem sievietes pievērš savu vīriešu uzmanību iekārotajai lietai, jau kļuvuši par klasiku. Kurpju vietā, protams, var būt citas lietas – no mīļa nieciņa līdz automašīnai, ekskluzīvam ceļojumam vai pat meiteņu labākajiem draugiem dimantiem. Kāds varbūt moralizēs, ka dārgas dāvanas liecina par merkantiliem apsvērumiem patiesu jūtu vietā. Tomēr diez vai atradīsies sieviete, kas vispār negribētu saņemt dāvanas no mīļotā.

Cik šīm veltēm jābūt vērtīgām naudas izteiksmē, atkarīgs no konkrētā pāra attiecību rakstura un materiālajām iespējām. Nav jākautrējas likt saprast savam vīrietim, ka pienācis laiks vērtīgākai dāvanai, kas turklāt atbilst viņa iespējām. Tas glaimos viņa pašapziņai un stiprinās pārliecību par attiecību noturību. No otras puses, nav arī nemaz tik nepareizs uzskats, ka noraidoša attieksme pret dāvināšanu liecina par attiecību problēmām vai pat nevēlēšanos tās turpināt. Kāpēc gan tērēties, ja prātā jau rosās domas par šķiršanos?

Ja nu šobrīd viss ir ideāli – ir gan vīrietis, kam dāvināšana sagādā prieku, gan dāvana, kas atbilst viņa iespējām, atliek to tikai prasmīgi palūgt. Grāmatās mēdz rakstīt par vīriešiem, kas katru vēlmi nolasa mīļotajai no acīm, tomēr reālajā dzīvē šādi izcilnieki sastopami tikai mazliet biežāk par vienradžiem. No otras puses, ļoti tiešs lūgums pēc dāvanas ir mulsinošs un var pat mazināt prieku par tās saņemšanu. Tad kā panākt, ka tavs vīrietis uzdāvina nevis šajā dzīves posmā pilnīgi vienaldzīgu briljantu kaklarotu, bet, piemēram, mazu, jauku mašīnīti, ko esi iekārojusi?

1. solis. Jāpanāk, lai vīrietis atkal iemīlas. Tikai nepārproti, tas nebūt nenozīmē, ka viņš tevi šobrīd nemīlētu. Vienkārši viņš neatrodas tajā galvu reibinošajā stāvoklī, kāds bija neilgi pēc jūsu attiecību sākuma. Un tas arī ir labi – iemīlēšanās nebūt nav domāta visam mūžam, jo mazina spēju adekvāti novērtēt situāciju sev apkārt. Tomēr tieši šai pašsajūtai ir raksturīgs altruisms un vēlme dāvināt. Labā ziņa ir tāda, ka iemīlēšanās sajūtas uz laiku ir iespējams atsaukt atmiņā un atdzīvināt. Piemēram, tu vari ierosināt viņam aiziet uz vietu, kur notika jūsu pirmais romantiskais randiņš. Jo vairāk ļausi viņam atsaukt atmiņā iemīlēšanās laika burvību, jo vairāk viņš būs gatavs spontānai rīcībai un vēlēsies Tevi iepriecināt.

2. solis. Jāliek noprast par savām vēlmēm. Šis ir atbildīgs brīdis, jo mērķis ir nevis palūgt dāvanu, bet gan radīt vīrietī pārliecību, ka viņš par šo dāvanu iedomājies pats. Tāpēc īstie vārdi nesatur nedz lūgumu, nedz izvērstu aprakstu, bet gan pēkšņu, spontāni izteiktai vēlmi, pie kuras vairs neatgriežas. Tu vari to būt nosapņojusi, ieraudzījusi žurnālā vai izzīlējusi kafijas biezumos. «Mīļais, es ieraudzīju To, un sapratu, ka To vēlos,» – un ne mazākās norādes, ka tagad gaidi jelkādu rīcību no viņa puses. Ja tie būs īstajam cilvēkam īstajā noskaņojumā pateikti vārdi, viņš tos atcerēsies tikpat labi, cik savu dzimšanas datumu.

3. solis. Jāaizmirst par savām vēlmēm. Izklausās mazliet dīvaini, vai ne? Bet tas nudien strādā. Pēc tam, kad vēlēšanās izteikta, tu vairs nedrīksti par to domāt. Vislabāk būtu, ja tu par to vispār aizmirstu. Vari ticēt, viņš to ir sadzirdējis, taču lēmuma pieņemšanai viņam nepieciešams laiks. Šajā laikā viņš aizmirsīs, ka vēlmi dzirdējis no tevis, un iegūs pārliecību, ka par to iedomājies pats. Ideāli, ja šajā pārdomu laikā viņam var saglabāt iemīlēšanās sajūtu, tāpēc romantiskas vakariņas pie vīna glāzes noteikti nenāks par ļaunu. Taču viens nosacījums jāpilda dzelžaini – visa pasaule var atgādināt viņam par to, bet ne tu pati.

4. solis. Dāvana jāuzņem kā pārsteigums un par to ļoti jāpriecājas. Beidzot tas brīdis ir pienācis un viņš tev pavēsta par dāvanu. Atceries, ka viņš ir ļoti centies, lai sagādātu tev pārsteigumu, tāpēc tu nedrīksti likt viņam nojaust, ka esi to jau gaidījusi. Gluži otrādi – dāvana tevi labā nozīmē pārsteidz kā zibens spēriens no skaidrām debesīm, tāpēc tev ļauts uzvesties pavisam bērnišķīgi. Piemēram, tu drīksti spiegt, sist plaukstas un lēkāt, bet, ja pašai tas nav pieņemams, izbrīnā plati ieplest acis un vairākas reizes atkārtot: «Paldies!» Tomēr nepārspīlē – ļaujies savām jūtām tiktāl, ciktāl tās ir patiesas. Ja jau šī dāvana tev nesagādātu dziļu, neviltotu prieku, tad taču tu nebūtu to izvēlējusies.

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu