Kalnciema kvartālā notiks Velo tirdziņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

26. maijā no plkst. 10:00 – 16:00 Kalnciema kvartālā notiks «Velo tirdziņš» un Antīko automobiļu kluba organizētā retro motorolleru parāde – motorolleru salidojums «Pārdaugava 2012».

Tirdziņā būs pieejami jauni zemnieku un amatnieku darinājumi, iecienīti gardumi, velo piederumi un skaistumlietas.

Velo aksesuāri no «Tour de Rain»,  interesanti velo piederumi no koka, piemēram , kafijas turamie, zvaniņi u.c. Saliekamie riteņi, ķiveres, riteņiem speciāli veidotas somas vieglākai dzīvei. Bērnu riteņi - populārais skrejritenis «Dip-dap». Šī gada jaunums un mūsu bērnības prieks un laime «Sparīte» u.c. Par godu retro motorolleru parādei, tirdziņā būs arī Rockingvespa bērniem - kaut kas jauns un nebijis Latvijas tirgū, kas noteikti ir jāredz! Kā arī lielā izvēlē riteņi no jau  zināmām un iemīļotām Rīgas velo darbnīcām, saloniem, veikaliem un organizācijām. Motorolleru salidojums Kalnciema kvartālā plkst. 14.30.

Ceturtdien, 24. maijā Kalnciema kvartālā tiks atklāta brīvdabas koncertsezona ar leģendārās grupas «REMIX» akustisko koncertu. No 18.00-23.00 notiks zemnieku un amatnieku tirdziņš, kurā varēs iegādāties iecienītus vietējas izcelsmes produktus un darbosies vairākas āra kafejnīcas. No 19.00 plates spēlēs Uldis Rudaks.  Koncerta sākums aptuveni  pulksten 21.30.

Koncertā dzirdēsiet «REMIX» «zelta repertuāru» akustiskajā versijā un instrumentālos skaņdarbus. Grupa «REMIX»: Igo, Uldis Marhilēvičs, Eduards Glotovs,Vilnis Krieviņš, Aivars Hermanis.

Kalnciema kvartāla Izstāžu zālē līdz 27. maijam vēl apskatāma Ulda Janča fotoizstāde «Skūpsti».


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu