Ķīnas <i>biezais</i> noalgo trīs vīrus ar āmuriem, lai sadauza viņa «Maserati» (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šandongas provincē, kura atrodas Ķīnas ziemeļaustrumos, kāds bagātnieks, kurš zināms pēc uzvārda Vangs noalgoja trīs vīrus, iedeva tiem āmurus un lika sadauzīt viņa 2,6 miljonu Ķīnas juaņu (229 060 latu) vērto «Maserati Quattroporte».

«Maserati» īpašnieks šādā veidā pauda savu neapmierinātību ar «Maserati China», vietējā «Maserati» dīlera un apdrošināšanas kompānijas darbību.

Turīgā Ķīnas iedzīvotāja nesaskaņas ar automašīnas pārdevējiem sākās 2011.gadā, kad autosalona servisa darbinieki nomainīja bojātu automašīnas detaļu pret lietotu, nevis jaunu, un par šo «darbu» piestādīja 211 latu rēķinu.

Paviršo darbu pamanīja Vanga kungs, taču apdrošinātāji nostājās «Maserati» dīlera pusē. Tas savukārt izraisīja nesaskaņas, kuras vilkās divus gadus līdz brīdim, kad pacietības mērs bija pilns.

Dārgās un ekskluzīvās automašīnas īpašnieks nogaidīja īsto brīdi, kad uzsākt savu akciju, jo tieši šodien Kindao pilsētā, kura atrodas Šandongas provincē tiek atklāta auto izstāde. Par savas protesta akcijas rīkošanu Vangs bija paziņojis daudziem preses pārstāvjiem, lai radītu maksimālu rezonansi vietējos un pasaules medijos.

Līdzīgs incidents Šandongas provincē notika 2011.gadā, kad savu neapmierinātību ar dīlera darbību pauda «Lamborghini» īpašnieks. Arī toreiz tika izmantoti āmuri un publiskā iznīcināšana.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu