Naktī uz policiju atved klaiņojošu bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Naktī uz piektdienu ap pulksten 1 Rīgas Pašvaldības policijas Kurzemes rajona pārvaldē ieradās 1990. gadā dzimušais Aleksejs, kas bija līdzi atvedis bērnu. Kā paskaidroja jaunietis, bērns — 1998. gadā dzimušais Jurijs — pamanīts viens pats klaiņojam Lidoņu ielā. Jurijs paskaidroja, ka klaiņo, jo vecāki bieži lieto alkoholu un viņu fiziski iespaido, līdz ar to viņam bail iet mājās.

Lai pārbaudītu bērna sniegtas ziņas, apskatīta viņa dzīvesvieta Rīgā, Stūres ielā, kur noskaidrots, ka dzīvoklī ir nekārtība un antisanitāri apstākļi. Māte — 1965. gada dzimusī Ļubova — un tēvs — 1960. gadā dzimušais Jurijs — dzīvoklī atradās reibumā un neko par viņu bērna atrašanas vietu paskaidrot nevarēja.

Tā kā tika noskaidrots, ka dzīvoklī ir apstākļi, kas bīstami bērnam un var kaitēt viņa attīstībai, viņš tika nogādāts Valsts policijas Nepilngadīgo profilakses centrā, «Apollo» informēja Pašvaldības policijas pārstāvis Guntis Skride.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu