«Newsec»: Aizvien vairāk lielo starptautisko uzņēmumu meklē sev jaunas biroju telpas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pēdējā laikā arvien vairāk lielo starptautisko uzņēmumi meklē sev jaunas biroju telpas, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmuma «Newsec Latvia» izpilddirektore Olga Kozina. 

Nesen «Newsec» ir iznomājis telpas Vācijas uzkopšanas tehnoloģiju kompānijai «Alfred Kärcher GmbH & Co KG», kuras birojs, tirdzniecības un servisa centrs tagad atrodas Kārļa Ulmaņa gatvē 101. Kopējā iznomāto telpu platība - 535 kvadrātmetri. 

Kā informēja Kozina, uzņēmums tieši šīs telpas izvēlējies galvenokārt ēku izvietojuma un esošās infrastruktūras dēļ. «Uzņēmumam svarīgs faktors ir intensīvā autotransporta plūsma Kārļa Ulmaņa gatvē, tirdzniecības centra «Spice» tuvums, kā arī ieplānotā apkārtnes attīstība tuvākajos gados, tāpat arī ēkas izvietojuma jeb pārredzamības faktora nodrošināšana,» skaidroja Kozina. 

2011.gadā nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmuma «Newsec» klientu vidū nomas darījumos bijuši arī citi starptautiskie uzņēmumi, piemēram, «Mepha», «Transcom» un «Microsoft».
 
Kā ziņots, Vācijas uzkopšanas tehnoloģiju uzņēmums «Alfred Kärcher GmbH & Co KG» 30.janvārī atklāja savu filiāli Rīgā. Tādejādi Latvija kļuva par 54.valsti pasaulē, kur oficiāli pārstāvēts šis zīmols.
 
«Newsec» dibināts 1994.gadā Zviedrijā, pasaulē to pārstāv vairāk nekā 6000 konsultantu komanda. «Newsec» ir vienas no lielākajiem nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmumiem Ziemeļeiropā ar 12 reģionālajiem birojiem, tajā skaitā Lietuvā, Latvijā, Somijā, Norvēģijā, Zviedrijā un citās valstīs. Ik gadu «Newsec» vērtēto nekustamo īpašumu vērtība sasniedz vairāk nekā 65 miljardus eiro (45,5 miljardus latu), un uzņēmums pārvalda vairāk nekā 1000 īpašumu.
 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu