Noskaidrots, ar kādu auto vislabāk braukt uz pirmo randiņu (59)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ovizo0n, CC BY-NC-ND 2.0

Trešdaļa autovadītāju uzskata, ka laba priekšstata radīšanai pirmajā randiņā ir nepieciešams braukt ar prestižas markas automobili, piemēram, «Mercedes-Benz». Šādus datus pētījumā ieguvuši kompānijas «Europcar» speciālisti. 

Katrs piektais aptaujātais atzīmēja, ka labu iespaidu pirmajā randiņā uz viņu varētu atstāt cilvēks sporta auto vai kupejā. Tikai viens procents atklāja, ka būtu gatavs doties uz randiņu ar universāli. Sievietes piebilda, ka viņas atbaida tādi modeļi sava praktiskuma dēļ.

Sievietes atzīmējušas, ka vīrietim, lai atstātu labu iespaidu, uz pirmo randiņu ir jāatbrauc limuzīnā. Tā atbildēja katra ceturtā sieviete. Savukārt ceturtā daļa vīriešu atbildējuši, ka sievietei būtu jāatbrauc uz randiņu sporta automobilī.

Ceturtā daļa cilvēku vecumā no 25 līdz 34 gadiem uzskata, ka automobiļa marka ir svarīga cilvēka pirmā iespaida radīšanā. Savukārt 49 procenti cilvēku atbildējuši, ka viņus galvenokārt piesaista otra cilvēka smaids.

«Lai arī mēs cienām cilvēkus katru dienu, pirmajā randiņā tas izpaužas visspilgtāk. Mūsu pētījums parāda, ka smaids un prestižs automobilis palielina izredzes uz otro randiņu,» paziņoja «Europcar» izpilddirektors Kens Makkols.

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu