Pelšs: Pirms sezonas bija iespēja palikt Rīgas «Dinamo»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jaunais latviešu hokejists Kristiāns Pelšs apjomīgā intervijā portālam «Allhockey.ru» pastāstījis, ka pirms aizvadītās sezonas viņam bijusi iespēja palikt Rīgas «Dinamo» komandā.

Maija sākumā 19 gadus vecais Pelšs parakstīja trīs gadu līgumu ar NHL klubu Edmontonas «Oilers», bet šo sezonu viņš nospēlēja Rietumu hokeja līgas (WHL) komandā Edmontonas «Oil Kings».

«Pirms aizvadītās sezonas biju «Dinamo» treniņnometnē. Bija saruna par to, ka, ja «Oilers» man nepiedāvās līgumu, palikšu «Dinamo» komandā. Viņi jau bija gatavi mani ņemt, taču tad es parunājos ar aģentu un mēs secinājām, ka, paliekot «Dinamo», par mani varētu aizmirst «Oilers» un tad man vairs nebūtu iespēju atgriezties Ziemeļamerikā. Tādēļ nolēmām vēl sezonu palikt Edmontonā un tas izrādījās veiksmīgs lēmums.»

Tādejādi nākamajā sezonā Pelšs varētu spēlēt «Oilers» fārmklubā Oklahomsitijas «Barons», tomēr pats hokejists vēl nesteidzas ar sādiem secinājumiem un norāda, ka viss izšķirsies vasarā.   

Tāpat Pelšs uzsver, ka centīsies tikt NHL tik ilgi, cik tas būs nepieciešams, jo nav nospraudis laiku, pēc kura mest mieru un atgriezties Rīgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu