Pie Salacgrīvas izskalotais vīrietis - Latvijā daudziem labi zināma personība

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nedēļas nogalē pie Salacgrīvas izskalotais vīrietis ir iepriekš meklētā persona, kam piederēja 14.februārī jūrā pie Svētciema atrastā laiva, aģentūrai LETA apstiprināja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.

Kā liecina portālā «www.nomad.lv» publiskotā informācija, nelaiķis bijis Latvijā daudziem zināmais zvejnieks un zivju pazinējs Valdis Celmiņš.

LETA jau ziņoja, ka Vidzemes jūrmalā pie Salacgrīvas atrasts izskalots vīrieša līķis.

Tāpat ziņots, ka 13.februārī plkst.18.15 Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs (MRCC Riga) no aculiecinieka saņēma informāciju, ka jūrā pie Svētciema ar laivu iebraucis cilvēks un nav atgriezies. MRCC Riga sāka meklēšanas un glābšanas operācijas koordinēšanu. Uz notikuma vietu tika norīkoti Jūras spēku flotiles kuģi.

Gar krasta līniju strādāja arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta vienība, kā arī krastā atradās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta speciālisti. Ātrāku šī glābšanas resursa iesaistīšanu apgrūtināja nelabvēlīgie laikapstākļi - biezā migla un slāņu mākoņi.

14.februārī, helikopteram pārmeklējot meklēšanas un glābšanas rajonu, īsi pēc plkst.9 atrasta laiva bez meklētās personas. Laiva nogādāta Salacgrīvas ostā un nodota Valsts policijai un radiniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu