«Prāta vētras» noslēguma koncertu apmeklēs vairāk nekā 30 000 cilvēku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Uz grupas «Prāta vētra» koncerttūres «Tur kaut kam ir jābūt» noslēguma koncertu, kas jau šovakar notiks Rīgā, Mežaparka estrādē, pārdots vairāk nekā 30 000 biļešu, aģentūru LETA informēja «Prāta vētras» menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa.

Ikviens koncerta apmeklētājs gan stāvvietu, gan sēdvietu biļetes var iegādāties «Biļešu servisa» un «Reklamarket» kasēs, kā arī «Statoil» degvielas uzpildes stacijās.

«Vēl šodien [piektdien] stāvvietu biļetes var iegādāties par 15 latiem, taču jau sestdien no paša rīta stāvvietu biļešu cena būs 17 lati, bet rīt no plkst.17 stāvvietu biļešu cena būs 20 lati,» sacīja Auškāpa.

Biļetes pirms «Prāta vētras» koncerta varēs iegādāties arī pie Mežaparka Lielās estrādes, kur būs izvietotas divas biļešu kases.

Ņemot vērā to, ka «Prāta vētra» šajā koncertturnejā devās ar nebijušu daudzumu tehniskā aprīkojuma, jau šīs nedēļas sākumā Mežaparka estrādē sākās darbi pie skatuves uzbūves.

Organizatori informē, ka, lai regulētu satiksmes kustību un automašīnu stāvlaukumu kārtību Mežaparka apkārtnē, no plkst.7.30 līdz svētdienai, 10. augustam, plkst.0.30 būs aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Ostas prospektā, posmā no Mīlgrāvja ielas līdz Mores ielai, Meža prospekta posmā no Ezermalas ielas līdz Varoņu ielai, Kokneses prospekta posmā no Meža prospekta līdz Siguldas prospektam, kā arī Mežaparka teritorijā, izņemot pasākuma organizatoru speciāli norādītajās autostāvvietās.

Pirmo reizi pēc Mežaparka Lielās estrādes rekonstrukcijas skatītāju autotransportam tiks atvērta autostāvvieta «Lielā pļava». Skatītājiem iebraukšana šajā autostāvvietā būs no Januševska prospekta puses, sekojot norādēm.

Koncerta organizatori sadarbībā ar uzņēmumu «Rīgas satiksme» organizēs arī papildu tramvaju sastāvus, kas kursēs no centra līdz Mežaparkam un vēl stundu pēc koncerta beigām - uz centru. Plānotais tramvaju kustības intervāls būs trīs līdz četras minūtes.

Koncerts Mežaparka Lielajā estrādē sāksies plkst.20.30, savukārt ieeja koncerta teritorijā būs no plkst.17.30.

Jau ziņots, ka pasākuma teritorijā būs aizliegts ienest lietussargus. Tas tiek darīts drošības apsvērumu dēļ un lai lietus gadījumā atvērtie lietussargi netraucētu cilvēkiem baudīt koncertu. Ja tomēr lietus līs, apmeklētāji tiek aicināti ņemt līdzi lietusmēteļus vai jakas. Lietusmēteļus pietiekošā daudzumā būs iespēja iegādāties arī pasākuma norises vietā.

Bērni vecumā līdz sešiem gadiem pasākumu drīkst apmeklēt bez maksas vecāku pavadībā. Pasākums ilgs līdz plkst.24, tāpēc jaunieši vecumā līdz 16 gadiem pasākumu drīkst apmeklēt pieaugušo pavadībā.

Jau ziņots, ka maijā pēc trīs gadu pārtraukuma klajā nāca «Prāta vētras» jaunais studijas albums «Tur kaut kam ir jābūt», kurš pēc skaita ir nu jau devītais grupas albums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu