Rīgas ASK parādus spēlētājiem atmaksās daļēji

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Maksātnespējīgā basketbola kluba Rīgas ASK iniciatīvas grupa, kas cenšas atjaunot kluba darbību, plāno spēlētājiem atmaksāt parādus daļējā apjomā, sarunā ar aģentūru LETA izteicās tās pārstāvis, «Tērbatas centra» direktors Jānis Brants.

Šādi nosacījumi iestrādāti iniciatīvas grupas izstrādātajā sanācijas plānā, kurš, pēc Branta rīcībā esošās informācijas, ir pagaidām vienīgais iesniegtais Rīgas ASK sanācijas plāns.

«Plānā ir teikts, ka spēlētājiem parādus atmaksāsim daļēji, bet tas, cik lielā apjomā un cik ilgā laika posmā, būs zināms pēc kreditoru sapulces,» atklāja Brants. «Saprotam, ka arī spēlētājiem nauda ir nepieciešama, tāpēc vismaz daļēji centīsimies to atdot.»

Brants gan noraidīja informāciju, ka Rīgas ASK atjaunotāji varētu bijušajiem spēlētājiem likt atteikties no prasības pret klubu, uzsverot, ka tāda situācija nenotiks.

«Bet, ja kluba darbība tiks atjaunota, tas radīs ticību sponsoriem un tiks papildināts kluba budžets. Ja tā notiks, tad būs iespējama arī pārējo parādu atmaksāšana,» uzskata Brants.

Rīgas ASK iniciatīvas grupas pārstāvji pirmdien ar novēlošanos iemaksāja dalības naudu nākamās sezonas Latvijas Basketbola līgas (LBL) čempionātam

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu