Rudņevam un «Hamburger SV» zaudējums draudzības spēlē Brazīlijā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Vācijas bundeslīgas komanda «Hamburger SV» pagājušajā naktī piedzīvoja zaudējumu draudzības spēlē Brazīlijā.

Mačā, kas Portualegri pilsētā risinājās par godu «Gremio» stadiona atklāšanai, Hamburgas komanda ar 1:2 (0:1) piekāpās «Gremio».

Rezultātu 9. minūtē pēc sitiena ar galvu atklāja mājinieku futbolists Andrē Lima. 71. minūtē izlīdzinājumu panāca «Hamburger SV» aizsargs aizsargs Heiko Vestermans, bet uzvaru «Gremio» komandai cīņas izskaņā izrāva bolīvietis Marselo Moreno.

Rudņevs laukumā pavadīja pirmo puslaiku, kad viņu nomainīja Dienvidkorejas futbolists Sons Honmiņs.

Šī abām komandām bija otrā tikšanās reize vēsturē. 1983. gadā klubu Pasaules kausa ietvaros Tokijā mačs arī beidzās ar 1:2, Hamburgas komandai piekāpjoties pagarinājumā.

Zīmīgi, ka Hamburgas komanda šo maču aizvadīja vien 24 stundas pēc Vācijas bundeslīgas čempionāta cīņas, kurā ar 2:0 pieveica «TSG 1899 Hoffenheim», abus vārtus gūstot tieši Rudņevam.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu