Sākas biļešu tirdzniecība uz «Prāta Vētras» pirmo koncertu «Arēnā Rīga»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šodien, 27. septembrī no plkst. 10.00 jaunajā interneta vietnē «ekase.lv» un t/c «Spice» Info centrā sākas biļešu tirdzniecība uz «Prāta Vētras» pirmo koncertu «Arēnā Rīga» šī gada 10 decembrī. Koncerts notiks, atzīmējot «Prāta Vētras» albuma «Izlase 2000 – 2010» iznākšanu.  

«ekase.lv» būs pieejamas biļetes tikai PDF faila formā, kuras pircējam pašam ir jāizprintē un jāņem līdzi uz koncertu. Aicinām cilvēkus biļetes nepavairot un rūpīgi uzglabāt. Koncerta teritorijā tiks ielaists tikai viens apmeklētājs - pirmais ebiļetes uzrādītājs. Biļešu cenas uz «Prāta Vētras» koncertu «Arēnā Rīga» - no 12 – 30 Ls. Pirkumu «ekase.lv» var veikt, izmantojot «Swedbank» interneta banku, «VISA» vai «Mastercard» norēķinu kartes.

Grupas mājas lapā «brainstorm.lv» un «ekase.lv» veikala sadaļā no šodienas ir īpaša akcija – iepriekš pasūtot albumu «Izlase 2000 – 2010», (cena 5Ls) iespējams saņemt kodu, ar kuru «ekase.lv» var iegādāties vienu stāvvietas ebiļeti par 10 Ls.

T/c «Spice» Info centrs būs vienīgā vieta, kur varēs iegādāties biļetes drukātā formātā. Iveta Lāce, tirdzniecības kompleksa Spice direktore ir gandarīta par sadarbību un uzsver: «Ir svarīgi, ka ir viena vieta visā Latvijā, kur iespējams iegādāties fizisku biļeti drukātā formā uz «Prāta Vētras» koncertu un esam lepni, ka šī vieta ir tieši Spices Info centrs. Šādu iespēju mēs vērtējam kā vēl vienu cieņas apliecinājumu mūsu lojālajiem pircējiem, jo tikai pateicoties viņiem, «Spice» šo gadu laikā ir kļuvusi par vienu no iecienītākajām un populārākajām iepirkšanās un izklaides vietām Rīgā.»

«Prāta Vētra» sadarbībā ar t/c «Spice» no 21.oktobra atvērs «Prāta Vētras» veikaliņu «Skapis», kurā plašā klāstā būs pieejama «Prāta Vētras» produkcija – albumi, DVD un preces ar grupas simboliku par īpaši draudzīgām cenām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu