Saulietis un Mickēvičs pārvar VHL 1/8 finālu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas uzbrucēju Kaspara Saulieša un Artūra Mickēviča pārstāvētā Ņeftekamskas «Toros» vienība ceturtdien izcīnīja ceturto uzvaru Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) astotdaļfināla sērijas spēlēs, kā pirmā komanda turnīrā pārvarot pirmo sacensību kārtu.

«Toros», kas ir pašreizējā VHL čempionvienība, aizvadītajā mačā ar 4:1 (1:1, 2:0, 1:0) izbraukumā pārspēja Krasnojarskas «Sokol» vienību, sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-0.

Saulietis un Mickēvičs darbojās komandas attiecīgi pirmajā un otrajā maiņā, tomēr statistikā neizcēlās.

Pie panākuma tika arī aizsarga Artūra Salijas pārstāvētā Karagandas «Sariarka» komanda, kas ar 3:0 (0:0, 2:0, 1:0) viesos uzvarēja Balašihas «Dinamo» hokejistus, sērijā pārņemot vadību ar 2-1.

Salija šim mača pieteikts nebija, savu debiju komandas rindās vēl nepiedzīvojot. Sērijas ceturtais mačs piektdien notiks Permā.

Savukārt aizsarga Aleksandra Jerofejeva pārstāvētā Aļmetjevskas «Ņeftjaņik» komanda savā laukumā pagarinājumā ar 1:2 (0:0, 1:0, 0:1, 0:1) piekāpās Orskas «Južnij Ural» vienībai, kas «Ņeftjaņik» sērijā pašlaik liek zaudēt ar 1-3.

Mājinieku pirmās maiņas aizsargs cīņas statistikā neizcēlās, bet sērija svētdien turpināsies Orskā.

Citviet ceturtdien uzbrucēja Artūra Ozoliņa pārstāvētā Penzas «Dizeļ» komanda izbraukumā ar 2:5 (0:0, 1:4, 1:1) zaudēja Kazahstānas klubam Ustjkamenogorskas «Kazcink-Torpedo», sērijā nokļūstot iedzinējos ar 1-2.

Ozoliņš šim mačam nebija pieteikts, bet sērijas ceturtais mačs piektdien atkal notiks Ustjkamenogorskā.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajām komandām «Toros» regulāro čempionātu noslēdza pirmajā vietā, «Sariarka» bija ceturtā, sesto vietu ieņēma «Dizeļ» komanda, bet «Ņeftjaņik» palika desmitajā pozīcijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu