«Skonto» futbolisti negaidīti zaudē «Jūrmalai»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas čempionāta ceturtās kārtas spēlē šodien pagājušās sezonas spēcīgākais klubs Rīgas «Skonto» ar 0:1 (0:0) piekāpās FK «Jūrmala» futbolistiem.

Lai gan mačā neliels pārsvars piederēja «Skonto» komandai, kopumā cīņa aizritēja garlaicīgā cīņā un tajā tika gūti tikai vieni vārti - spēles 68. minūtē izcēlās «jūrmalnieks» Maksims Daņilovs.

Vēl vienā mačā šodien «Liepājas metalurgs» ar 5:0 (4:0) sagrāva otru Jūrmalas komandu «Jūrmala-VV». Šajā cīņā divus vārtus guva Genādijs Soloņicins, bet pa reizei precīzi sita Andrejs Prohorenkovs, Vladimirs Kamešs un Vitālijs Kavaļausks. 

Šosezon virslīgas čempionātā Soloņicins guvis jau četrus vārtus, kas viņam pašlaik dod pirmo vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Pēdējās divas kārtas spēles tiks aizvadītas svētdien, kad FK «Ventspils» uzņems «Olimps/RFS» komandu, bet Daugavpils «Daugava» savā laukumā spēkosies ar FK «Jelgava» futbolistiem.

Kopvērtējumā pēc šiem mačiem līderpozīcijā ar 12 punktiem izvirzījās «Liepājas metalurgs» komanda, bet tai ar deviņiem punktiem trīs spēlēs seko Daugavpils «Daugava». Pa sešiem punktiem izcīnījušas FK «Ventspils» un «Skonto» komandas, taču «ventspilnieki» aizvadījuši divas spēles, kamēr «Skonto» futbolisti - trīs.

Četrus punktus trīs spēlēs izcīnījusi FK «Jelgava», tikpat punktu četrās spēlēs ir FK «Jūrmala», bet «Olimps/RFS», «Gulbene-2005» un «Jūrmala-VV» turpina cīnīties bez punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu