Sprukts: Latvijas izlase nebaidās no Malkina un Dacjuka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas valstsvienības kapteinis Jānis Sprukts uzskata, ka sestdienas mačā pret Krievijas hokejistiem Latvijas komanda spēs izrādīt sīvu pretestību, vēsta «Vesj Sport».

«Protams, mēs gribētu, lai pasaules čempionātā spēle pret Krieviju beigtos tāpat kā nesen pārbaudes mačā, kad uzvarējām ar 1:0. Taču domāju, ka viss būs pavisam citādāk. Tā būs jauna spēle, jauns turnīrs un jaunas emocijas. Mēs, protams, ceram uz panākumu. Mūsu galvenais trumpis ir komandas spēle. Mēs esam stipri kā kolektīvs. Un centīsimies, lai tas nostrādātu mačā pret Krievijas izlasi,» skaidro Sprukts.

«Mūsu valstsvienības spēle nedaudz atšķiras no Rīgas «Dinamo» spēles, taču neteikšu, ka atšķirība ir liela. Mums šim čempionātam ir nopietni uzdevumi. Latvijas izlase vēlas, kā minimums, iekļūt apakšgrupas spēcīgāko četru komandu vidū, bet labāk, ja izdotos tikt vēl tālāk. Taču tālu nākotnē neskatāmies. Pašlaik gatavojamies mačam pret Krieviju, bet nākamajiem pretiniekiem noskaņosimies pēc tam,» noarāda uzbrucējs, kurš nākamsezon spēlēs Maskavas CSKA rindās.

«Jā, mēs lieliski saprotam, ka pēc uzvārdiem Krievijas komanda ir par mums pārāka. Krievijai ir [Jevgeņijs] Malkins un [Pāvels] Dacjuks, bet mums ir Miķelis Rēdlihs un [Guntis] Galviņš. Centīsimies pret viņu zvaigznēm nospēlēt ļoti akurāti. Viņi mūs nebiedē, mums ir komanda. Atkārtošos, ka mēs esam stipri kā kolektīvs,» uzsver Sprukts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu