«Superpuika 2012» - Staļģenes vidusskolas skolēns Vilnis Neiders

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Vakar pēc pārbaudījumu veikšanas konkursa «Superpuika 2012» finālā par konkursa uzvarētāju kļuvis Staļģenes vidusskolas 6.klases skolēns Vilnis Neiders,  informēja tehniskās jaunrades nama «Annas 2» pārstāvis Dāvis Braučs.

Otro vietu šogad konkursā ieguvis Deniss Firičenko no Daugavpils 10.vidusskolas, bet trešajā vietā ierindojies Ēriks Bubejevs no Rīgas 74.vidusskolas.

Konkursa finālā šogad par «Superpuikas 2012» tituli cīnījās 11 puiši vecumā no 11 līdz 12 gadiem. Trīs dalībnieki šogad pārstāvēja Staļģenes vidusskolu, tādēļ šiem konkursantiem bija ieradušies līdzi visvairāk atbalstītāju, stāstīja Braučs.

Konkursu «Superpuika» jau 21 gadu organizē tehniskās jaunrades nams «Annas 2». Neskatoties uz to, ka šo gadu laikā konkursā ar vairākiem dalībniekiem tiek pārstāvēta arī Rīga, rīdziniekiem «Superpuikas» titulu līdz šim ir izdevies iegūt tikai septiņas reizes.

Braučs vēstīja, ka konkurss «Superpuika» nav nekāda joka lieta, jo dalībniekiem jāpierāda savas spējas pat tādos uzdevumos ar kuriem galā netiktu pat daži pieaugušie. Lai iegūtu kāroto titulu, šodien finālistiem bija jādemonstrē savas zināšanas un iemaņas galdniecībā, keramikā un pavārmākslā. Tāpat vajadzēja sacentīsies fiziskajā trasēs, kur bija nepieciešams apliecināt daudzveidīgās prasmes, oriģinalitāti, ātrumu un drosmi.

Konkursa «Superpuika 2012» finālā šodien piedalījās arī Raimonds Kuropatkins no Rekavas vidusskolas, Egors Lukjaņenko no Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas, Mārtiņš Krīgers no Staļģenes vidusskolas, Kristiāns Geršebeks no Daudzeses pamatskolas, Deivids Siliņš no Staļģenes vidusskolas, Mikus Maksimovs no Rekavas vidusskolas, Ričards Viļumsons no Rīgas 25.vidusskolas un Mārtiņš Putniņš no Rīgas Hanzas vidusskolas.

«Superpuikas» konkurss tiks rīkots arī nākamajā gadā, un pieteikšanās konkursam sāksies jau 6.aprīlī, kad interesenti Tehniskās jaunrades nama «Annas 2» mājaslapā «www.tjn.lv» varēs aizpildīt pieteikuma anketu.

Tehniskās jaunrades nams «Annas 2» darbojas kopš 1989.gada un bērniem, kā arī jauniešiem no 6 līdz 25 gadu vecumam piedāvā interešu izglītības programmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu