Urbanovičs: Galvenais - neatbaidīt latviešus, citādi Rīgu zaudēsim (154)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Galvenais «Saskaņas centra» (SC) uzdevums šobrīd ir neatbaidīt latviešu vēlētājus, pretējā gadījumā partija nespēs uzvarēt  pašvaldību vēlēšanās Rīgā, intervijā portālam «IMHOclub.lv» pastāstīja SC Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs.

«Mūsu galvenais un vienīgais pretinieks pašvaldību vēlēšanās Rīgā ir «Vienotība», citu partiju tur nav. Tagad mums ir iespēja bez pastāvīgo vēlētāju balsīm dabūt vēl to vēlētāju balsis, kuri šaubās. Galvenais - neatbaidīt latviešus. Citādi mēs Rīgu zaudēsim. Tāpēc ieguldīt spēkus tajā, kas varētu traucēt noturēt varu Rīgā, mēs nevaram,» tā, komentējot Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) paziņojumu, ka viņš neatbalsta parakstu vākšanu par «nepilsoņu referendumu», sacīja Urbanovičs.

Urbanovičs ir pārliecināts, ka SC uzvarēs gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās Rīgā.

«Latvijas galvenā problēma ir nepilsoņu jautājums un starpetniskās saskaņas neesamība. Visas mūsu ekonomikas problēmas sakņojas tieši šajos jautājumos. Taču tagad Nila komandai un mūsu koalīcijai Rīgā ir instrumenti, kurus mēs izmantojam. Mērs - krievs - tas ir simbols dialoga sākumam starp latviešiem un krieviem. [Pašvaldību vēlēšanās Rīgā] mēs saņemsim 51% balsu. Atbildu par saviem vārdiem - tā notiks. Ja viss notiks tā, kā šobrīd, mēs uzvarēsim,» paziņoja Urbanovičs.

Komentāri (154)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu