Vakar negadījumos dzīvību zaudējuši divi gājēji, vēl četri cietuši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz autoceļa Jēkabpils - Viesīte vakar plkst.22.35 automašīna «Renault Laguna», kuru vadīja 1973.gadā dzimusi sieviete, uzbrauca gājējam, 1972.gadā dzimušam vīrietim, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Vakar Latvijā ceļu satiksmes negadījumos dzīvību zaudējuši divi cilvēki. Abi bijuši gājēji, kuri tikuši notriekti diennakts tumšajā laikā. Vēl četri gājēji, tostarp viens bērns, vakar ceļu satiksmes negadījumos ir ievainoti. Pavisam valstī otrdien reģistrēti 92 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 47 Rīgā. Ar cietušajiem notikušas 10 avārijas, no tām divas galvaspilsētā.

Savukārt Rēzeknes rajona Audriņos vakar plkst.19.50 automašīna «BMW X5» uzbrauca gājējai, 1950.gadā dzimušai sieviete, kura nomira notikuma vietā. Automašīnu vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis.

Jelgavas rajona Sesavā īsi pirms plkst.17 kāds 1965.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Ford Galaxy», uzbrauca bērnam, 2006.gadā dzimušam zēnam. Cietušais bērns guvis galvas un ķermeņa sasitumu, ādas nobrāzumus, kā arī galvas smadzeņu satricinājumu.

Savukārt Rīgā, Daugavgrīvas ielā kāds 1945.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Mazda» uz gājēju pārejas notrieca 1971.gadā dzimušu vīrieti. Cietušais ar galvas sasitumu un labā atslēgas kaula lūzumu sākotnēji tika ievietots slimnīcā, taču pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas tika atlaists mājās. Šis negadījums notika ap plkst.7.30.

Vakar pēc plkst.7 Rīgā, Duntes ielas, Tilta ielas un Ganību dambja krustojumā kāds 1934.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «VW», uzbrauca 1987.gadā dzimušai jaunietei, kura ar galvas smadzeņu satricinājumu un kājas sasitumu ievietota slimnīcā.

Valmierā, Miera ielā pagaidām nezināms autovadītājs ar nezināmu automašīnu, braucot atpakaļgaitā, uz gājēju ietves uzbrauca gājējai, 1938.gadā dzimušai sievietei. Šis negadījums notika jau 13.oktobrī, taču policija informāciju par avāriju saņēma no Vidzemes slimnīcas darbiniekiem, kur sieviete nogādāta pēc šī negadījuma. Policijai tapis zināms, ka šis nezināmais autovadītājs vienojies ar sirmgalvi un aizbraucis no notikuma vietas. Mediķi cietušajai konstatējuši lūzumus, un viņa ievietota traumu nodaļā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu