Van Pērsijs vēlas palikt Mančestrā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Slavenais Nīderlandes futbola uzbrucējs Robins van Pērsijs vēlas pagarināt līgumu ar Anglijas čempionvienību «Manchester United».

Pašreizējais van Pērsija līgums noslēgsies 2016. gadā, bet iepriekš izskanējušas runas, ka 30 gadus vecais uzbrucējs varētu pamest Mančestras komandu, ja tā nespēs papildināt sastāvu ar kādu augsta līmeņa futbolistu.

«Patiesībā «Manchester United» klubā esmu ļoti laimīgs,» izteicies van Pērsijs. «Kad pievienojos komandai, parakstīju ar to līgumu uz četriem gadiem, taču man nebūtu iebildumu palikt šeit ilgāk. Es tā šobrīd jūtos, lai gan tas nesaskan ar medijos atrodamo informāciju

Plašsaziņas līdzekļi iepriekš vēstījuši, ka van Pērsijs nav apmierināts ar jauno Mančestras kluba treneri Deividu Moizu un viņa treniņmetodēm. Kā zināms, šis speciālists pirms sezonas pie «Manchester United» stūres aizstāja slaveno Aleksu Fergusonu.

«Esmu apmierināts gan ar saviem komandas biedriem, gan ar treneru kolektīvu. Katrā treniņā iemācos ko jaunu, un tā nav taisnība, ka es nesaprotos ar Moizu. Man tiešām patīk strādāt ar viņu, un esmu pārliecināts, ka drīz viss ievirzīsies citādā gultnē,» paudis Nīderlandes futbolists.

Kā zināms, Mančestras vienībai šī sezona ir neveiksmīga, jo Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā tā atrodas sestajā vietā, no līderiem Londonas «Chelsea» atpaliekot jau par 18 punktiem. Tikmēr arī UEFA Čempionu līgā klubs atrodas tuvu izkrišanai, jo pirms astotdaļfināla atbildes spēles ar 0:2 ir iedzinējos pret Grieķijas spēcīgāko komandu Pireju «Olympiakos».

Šosezon van Pērsijs premjerlīgā aizvadījis 15 spēles, kurās izcēlies ar 11 vārtu guvumiem.

Nīderlandes uzbrucējs Mančestras komandas sastāvu papildināja 2012. gadā, kad pārnāca no cita angļu kluba Londonas «Arsenal».

Kā zināms, Nīderlandes futbola izlase 2016. gada Eiropas čempionāta atlases turnīrā spēlēs vienā apakšgrupā ar Latvijas valstsvienību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu