Vīrietis sapērkas nozagtas receptes un nonāk policijas «nagos» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Auntie P, CC BY-NC-SA 2.0

Svētdien, 21.jūlijā, policisti saņēma informāciju par zādzību no mājas Vecumnieku ielā, kur kāds garnadzis, iekļūstot mājā caur logu, paņēma naudu, mobilo tālruni un arī vairākas zāļu receptes.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē informē, ka nākamajā dienā Kurzemes iecirkņa darbinieki sadarbībā ar Rīgas Centra iecirkni aizturēja kādu 1973.gadā dzimušu vīrieti. Starp viņa personīgajām mantām tika atrastas arī vairākas receptes, kas, kā vēlāk noskaidrojās, bija nozagtas mājā Vecumnieku ielā. Pats aizturētais gan apgalvoja, ka receptes ir nopircis.

Izmeklēšanas gaitā izdevās noskaidrot, ka aizturētā vīrieša versija par nopirktajām receptēm atbilst patiesībai. Tālākas operatīvās meklēšanas pasākumu laikā otrdien izdevās atrast un aizturēt 1980.gadā dzimušu, par zādzībām iepriekš sodītu vīrieti, kurš atzina savu vainu svētdien izdarītajā mājas apzagšanā.

Pie aizturētā vīrieša atrastas atlikušās receptes, kuras viņš svētdien nozadzis un nav paspējis izpārdot. Savukārt nozagto naudu vīrietis jau esot paspējis iztērēt, bet telefonu – pārdot.

Pirmais aizturētais vīrietis atbrīvots, savukārt pret 1980.gadā dzimušo vīrieti uzsākts kriminālprocess par zādzību, kas izdarīta, iekļūstot telpās.

Par nodarījumu aizturētajam var draudēt brīvības atņemšana līdz pieciem gadiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu