VP šefs: Svētki aizvadīti pārsteidzoši mierīgi (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

XXV Vispārējie latviešu Dziesmu un XV Deju svētki ir noslēgušies. Valsts policijas šefs Ints Ķuzis atzīmē – svētki ir aizvadīti pārsteidzoši mierīgi.

Sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» Ķuzis sacīja, ka svētki pagājuši mierīgi, bez nopietniem incidentiem. «Tie tiešām bija svētki. Izpildījām plānu. Svētki bija pārsteidzoši mierīgi,» sacīja viņš.

Arī svētdien Valsts policijas pārstāve Sigita Pildava aģentūru LETA informēja, ka svētki noritējuši ļoti mierīgi.

«Ņemot vērā milzīgo dalībnieku, viesu un skatītāju skaitu, var teikt, ka svētki norit mierīgi un arī pilsētā viss ir mierīgi,» sacīja Pildava.

Viņa sacīja, ka sestdien Mežaparka teritorijā ārzemniekam ir nozagts velosipēds, taču policija zagli nekavējoties ir aizturējusi un velosipēds ir atgūts.

Savukārt «Daugavas» stadionā deju svētku dalībnieki pamanījuši, ka nozagti divi tautas tērpi. Par to ziņots policijai, kas zagļus turpat uz vietas arī aizturējusi un tērpi ir atgūti.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu