Pirmdienas horoskops: 7. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops pirmdienai, 7. maijam.

AUNS Šo savā ziņā varēs dēvēt par līdzjūtības dienu. Varbūt nāksies uzklausīt kolēģa vai drauga bēdu stāstu. Arī pats labprāt izkratīsi sirdi. Esi piesardzīgāks, kārtojot juridiska rakstura jautājumus.

VĒRSIS Tavā uzvedībā var parādīties neraksturīgs straujums. Esi vērīgāks pie auto stūres, necenties kādam pierādīt savu taisnību. Tu labāk sapratīsies ar gados jaunākiem cilvēkiem.

DVĪŅI Vari dibināt kontaktus ar ārzemju partneriem, doties komandējumā. Ja kaut kas neizdodas ar pirmo reizi, nesatraucies un mēģini vēlreiz! Kādam Dvīnim var saasināties hroniskas kaites.

VĒZIS Lielu lomu tavā dzīvē spēlēs nejaušība. Var gadīties, kļūsi pārlieku jūtīgs, nervozs. Labāk padosies ikdienišķi darbi. Nav ieteicami darījumi ar nekustamo īpašumu. Velti vairāk uzmanības savām atvasītēm.

LAUVA Tev veiksies tehniska rakstura lietas. Privātā dzīvē iespējamas patīkamas pārmaiņas. Ar laulāto sapratīsies burtiski no pusvārda. Pārrunas ar priekšniecību labāk ieplānot dienas pirmajā pusē.

JAUNAVA Atsakies no alkohola lietošanas, kā arī neesi lētticīgs attiecībā uz jaunām peļņas iespējām. Pašreizējo profesionālo darbību var ietekmēt ārēji faktori, kurus ietekmēt īsti nebūs tavos spēkos.

SVARI Viena no galvenajām panākumu atslēgām būs spēja koncentrēties, kā arī neatlaidība. Tev lieliski izdosies pārliecināt līdzgaitniekus, rīkoties pēc taviem ieskatiem, gūt viņu uzticību.

SKORPIONS Tu vēlēsies nedaudz paslinkot. Un, ja situācija to ļaus, nekautrēsies paņemt brīvdienu un pievērsties sev tīkamām nodarbēm. Iespējams, kāda situācija liks aizdomāties par dzīves garīgajām vērtībām.

STRĒLNIEKS Piemērots brīdis, lai saprastu, ko esi sasniedzis savā dzīvē un kādi mērķi vēl stāv priekšā. Pilnīgi iespējams, ka vēlēsies dzirdēt arī apkārtējo viedokli, saņemt zināmu uzmundrinājumu, morālo atbalstu.

MEŽĀZIS Taupi nervus, neuztraucies par sīkumiem! Dienas pirmajā pusē var aktualizēties ar transportu, pārvietošanos saistīti jautājumi. Turpretim pēcpusdienā sevi pieteiks sabiedriskas aktivitātes.

ŪDENSVĪRS Tavu uzmanību var piesaistīt dažādi labdarības projekti. Būsi ļoti iejūtīgs pret ģimenes locekļiem. Iespējams, arī sevi pratīsi iepriecināt ar kādu sen kārotu pirkumu.

ZIVIS Tev šodien nevajadzētu ļauties sakāpinātām emocijām, asarām vai turēt ļaunu prātu uz kādu. Ieteicams vairāk uzturēties patīkamā sabiedrībā, tad drūmās domas ātri vien atkāpsies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu